واکنش پلیس به حادثه‌ مزاحمت موتورسوار برای یک خانم بی حجاب دستگیری شرور قمه‌کش در خیابان ولی‌عصر(عج) اعترافات تکان دهنده پسری که مادرش را به قتل رساند دستگیری پزشک قلابی با پنج کلاس سواد فیروزی: احتمال کودک‌آزاری در پرونده فوت دختر فرزندخوانده کاشمری وجود دارد پشت پرده هتک عفت و کشف حجاب کامل توسط دانشجوی دختر در دانشگاه علوم و تحقیقات واژگونی و حریق تانکر سوخت در گناباد یک کشته بر جای گذاشت (۱۲ آبان ۱۴۰۳) حادثه واژگونی خودرو زانتیا در خیابان سید رضی مشهد (شنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۳) + جزییات راهداری در سانحه فوت و مصدومیت ۷ شهروند کرمانشاهی مقصر شناخته شد صدای اعتراض پرستاران شنیده می‌شود؟ | ضرورت اصلاح بازتوزیع تعرفه‌های پرستاری برنامه‌های یوم الله ۱۳ آبان در مشهد اعلام شد | سخنرانی رئیس دفتر عقیدتی و سیاسی مقام معظم رهبری در مشهد بودجه خراسان رضوی در حوزه تجهیزات پزشکی، نیاز زائران را پوشش نمی‌دهد  ممنوعیت و محدودیت‌های ترافیکی ویژه راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد اعلام شد | خیابان امام رضا (ع) از امشب (۱۲ آبان ۱۴۰۳) مسدود است مصطفی سالاری به عنوان مدیر عامل سازمان تأمین اجتماعی منصوب شد (۱۲ آبان ۱۴۰۳) سکته قلبی علت اول مرگ در کشور است کلاهبرداری آنلاین با ترفند دریافت بیعانه | راهنمای تشخیص سایت‌های کلاهبرداری + فیلم آتش‌سوزی منزل مسکونی در خیابان حر عاملی مشهد (۱۲ آبان ۱۴۰۳) محاکمه عاملان قتل دختر فیلم‌بردار در مشهد + عکس علائم کم‌کاری تیروئید چیست؟ تأمین مناسب پانسمان موردنیاز بیماران پروانه‌ای در کشور ریزش سقف ایستگاه قطار در صربستان، ۱۴ کشته بر جای گذاشت پذیرش بدون آزمون بیش از ۱۰ هزار دانشجوی نخبه در دانشگاه‌های کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (شنبه، ۱۲ آبان ۱۴۰۳) | کاهش قابل‌توجه دما در روز‌های پایانی هفته جداول متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان باید اصلاح شود تک‌چرخ‌زدن با موتورسیکلت منجر به مرگ دختر و پسر نوجوان در بولوار نماز مشهد شد بیمه‌شدگان چند ماه می‌توانند از مقرری «بیمه بیکاری» استفاده کنند؟ آیا کارانه پزشکان منصفانه است؟ پیش‌بینی رگبار باران و رعدوبرق در برخی نقاط کشور (۱۲ آبان ۱۴۰۳) + فیلم آلودگی محیط‌زیست عامل مرگ سالانه ۱.۷ میلیون کودک کمتر از ۵ سال ابلاغیه دستورالعمل جدید تبادل دارو بین داروخانه‌ها به منظور تضمین سلامت جامعه بابایی کارنامی: تا حداکثر پایان این ماه، پرداخت‌ها به بازنشستگان انجام خواهد شد | بار مالی همسان‌سازی حقوق بازنشستگان برطرف شد (۱۲ آبان ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

علائم هشدار دهنده گرمازدگی | چگونه به فرد گرمازده کمک کنیم؟

  • کد خبر: ۱۷۷۶۹۹
  • ۱۴ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۷
علائم هشدار دهنده گرمازدگی | چگونه به فرد گرمازده کمک کنیم؟
مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: گرمازدگی می‌تواند توسط دمای بالای محیط، تشدید شود که در این خصوص باید به علائم و نشانه‌های آن توجه داشت.

دکتر یزدانی در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز، با بیان علائم و نشانه‌های گرمازدگی در افراد اظهار کرد: علائم و نشانه‌های احتمالی گرمازدگی عبارت از پوست خنک و مرطوب با مو‌های سیخ شده در مواجهه با گرما، تعریق زیاد، از حال رفتن و غش کردن، سرگیجه، خستگی، ضربان قلب شدید و یا ضعیف، فشار خون پایین در حالت ایستاده، گرفتگی عضلات، تهوع و سردرد است.

وی افزود: درجه حرارت بسیار بالای بدن، رنگ قرمز، پوست گرم و خشک، زبان خشک و متورم، تنفس سریع، سردرگمی و یا رفتار عجیب و غریب و نیز از دست دادن آگاهی، از دیگر علائم و نشانه‌های گرمازدگی است.

مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اهمیت زمان در امدادرسانی به افراد گرمازده بیان کرد: کلیه شهروندان علاوه بر آشنایی با علائم این بیماری، باید هرچه سریع‌تر اقدامات اولیه را در مواجهه با فرد گرمازده آغاز و با اورژانس ۱۱۵ تماس برقرار کنند.

یزدانی تصریح کرد: بدن باید گرمایی که از محیط دریافت می‌کند را تنظیم کند تا درجه حرارت داخلی بدن در وضعیت طبیعی (۳۷ درجه) باقی بماند، بدن فرد سعی می‌کند تا با روش‌های گوناگون حرارت اضافی را دفع نماید، ولی برخی عوامل می‌توانند مانع این دفع حرارت شده و منجر به ایجاد گرمازدگی شوند.

مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه نور شدید و رطوبت بالا مانع تبخیر عرق می‌شوند که نتیجه آن ممانعت از دفع حرارت بدن است، افزود: لباس تیره نیز نور آفتاب را بیشتر جذب کرده و حرارت بدن را بالاتر می‌برد، همچنین پوشیدن بیش از حد لباس می‌تواند علاوه بر ممانعت از دفع حرارت بدن، تبخیر عرق را زیاد کند.

وی همچنین در خصوص پیشگیری از گرمازدگی بر استفاده از لباس‌های نازک و رنگ روشن تاکید کرد و ادامه داد: پوشیدن لباس‌های زیاد و تنگ به بدن اجازه نمی‌دهد که فرآیند خنک سازی را به درستی انجام دهد.

مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: استفاده از عینک آفتابی، کلاه لبه‌دار پهن و کرم ضد آفتاب برای محافظت از خود در برابر آفتاب سوختگی مورد تاکید است، چراکه آفتاب سوختگی، توانایی بدن برای تنظیم دمای داخلی را کاهش داد.

دکتر یزدانی با تاکید بر نوشیدن مقدار کافی آب در زمان گرما ادامه داد: هیدراته بودن بدن به تعریق مناسب و تنظیم درجه حرارت بدن کمک می‌کند.

وی ادامه داد: انجام کار‌های سخت و سنگین در ساعات خنک روز، استراحت کافی، دوش آب خنک، استفاده از کمپرس‌های یخ برای کاهش دمای بدن، از جمله اقدامات موثر در کاهش دمای بدن به شمار می‌رود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->